De familie Von Traub ziet haar levenswerk ten onder gaan.

Alleen een team van puzzelaars en wijnliefhebbers kan het mogelijk nog redden. Hebben jullie het in je mars om het mysterie van De Verloren Wijn op te lossen?

Een verrassende combinatie

Van een vermakelijke activiteit en een prikkelende proeverij.

Gebruik al je zintuigen in deze escape game met verrassende en uitdagende spellen. Het wijn proeven combineer je met unieke puzzels en verschillende materialen en props waardoor het – ook voor gevorderde spelers – een gevarieerde en uitdagende game zal zijn. De familie Von Traub is trots op de kwaliteit van haar wijn, toch is deze gelukkig voor een breed publiek toegankelijk, dus kunnen zowel geoefende drinkers als beginnende wijnliefhebbers het geheim van de wijn op een prikkelende manier ontdekken.

Beleef een culinair groepsuitje op je eigen plek en moment! Het enige wat je zelf nog nodig hebt zijn de glazen voor de wijn…

Wel meer over wijn leren,

maar wijnproeverijen te saai?

Ga aan de slag met het mysterie van De Verloren Wijn! De familie von Traub heeft je nodig om de wijn aandachtig te proeven, maar het zal niet saai zijn, want De Verloren Wijn blijft een raadsel. Laat je verrassen door smaken, geuren en kleuren en wie weet leer je nog wat over (deze) wijn…?

Levertijd

We verzenden elke maandag en woensdag de bestellingen die t/m de voorgaande dag zijn binnengekomen. DPD levert in principe de dag na verzending. In december is het druk bij de bezorgdiensten en kan dit soms langer duren. bestel dus op tijd. 

Wat krijg ik

Als ik ‘Unlock the Bottle: De Verloren Wijn’ bestel?

  • Een verrassende combinatie van een vermakelijke activiteit en een prikkelende proeverij
  • Een uitdagend en gevarieerd spel, met verschillende props en attributen
  • Vermaak voor een groep t/m maar liefst 6 personen
  • Verbreding van je kennis over (de betreffende) wijn terwijl je speelt
  • Een unieke beleving waar en wanneer het jou uitkomt
  • Gebruik van al je zintuigen om het spel uit te kunnen spelen
  • Het enige wat je (van je-) zelf nog nodig hebt zijn de glazen (en een koelkast)

En natuurlijk een fles van de unieke Verloren Wijn van de familie Von Traub!

“Wij, Marvin, Maarten en Mariska,
misten een ontmoeting tussen 2 liefhebberijen van veel mensen: spellen en lekkere dranken,

dus besloten wij er zelf iets voor te creëren!”

Over Ons

Marvin – Chief Gaming Officer

Marvin is – in zijn eigen woorden – een echte ‘spelaholic’ en daarmee helemaal op zijn plek als eigenaar van Escaperoom TIME van waaruit hij verschillende (VR) escape rooms, (escape) games en city games heeft ontwikkeld en aanbiedt.
Ga naar EscaperoomTIME.nl

Maarten – Chief Beverage Officer

Maarten is liefhebber, kenner en importeur van (mousserende) wijnen. Zijn ambitie is om Nederland aan de bubbels te helpen, met lage prijzen, proeverijen en (online) cursussen.

Ga naar MeerBubbels.nl

Mariska – Chief Happiness Officer

Mariska heeft als trainer en facilitator veel ervaring met het begeleiden en vermaken van groepen en maakt daarbij veel gebruik van spel(vormen). Haar drive is om leuk en leerzaam te combineren waar het kan.

Ga naar FunInFunction.nl

Dit is natuurlijk de perfecte combinatie voor het creëren van een spel, met een drank in de hoofdrol, dat vermakelijk is en waar je ook nog wat van opsteekt!

Veelgestelde Vragen

 

Voor welk aantal spelers en leeftijd is het geschikt?

1 – 6 spelers vanaf 18 jaar (in verband met de alcoholhoudende onderdelen).

Wat is de speeltijd?

De speelduur kan erg verschillen op basis van ervaring met vergelijkbare spellen, kennis van wijn en/ of samenstelling van je team. Onze inschatting is dat je zeker 90 minuten zoet bent, maar wie weet breek jij het record?!

Is het herspeelbaar?

Nee, wat dat betreft is het goed vergelijkbaar met een escape room op locatie. Je kunt wellicht wel onderdelen of props hergebruiken voor het een en ander en als de wijn in de smaak valt kun je die nabestellen 😉.

Waar kan ik de wijn nabestellen?

De wijn kun je nabestellen per 6 flessen via Meer Bubbels. Gebruik hierbij de code om de fles te openen als wachtwoord! 

Let op: bekijk deze link pas als je het spel al hebt uitgespeeld. 

Wanneer wordt het spel verzonden?

We verzenden elke maandag en woensdag de bestellingen die t/m de voorgaande dag zijn binnengekomen.

 

Hoe wordt het spel verzonden?

Het spel wordt verzonden via DPD. Omdat er bij het verzenden van wijn het risico is dat de fles breekt en jouw en andere pakketten daardoor beschadigen, gebeurt dit in een speciale doos waarmee de inhoud ook nog eens verzekerd is; niet de mooiste oplossing, maar wel de meest veilige. We willen immers niet hebben dat de laatste fles van de Familie Von Traub verloren gaat tijdens de verzending, toch?

 

Hoeveel wijn zit er bij het spel?

Het spel bevat één fles wijn, de laatste fles van de Familie Von Traub. Dit is een kwalitatief goede wijn. Wil je tijdens het spelen ook lekker borrelen, dan adviseren we een lichte witte wijn, zoals een sauvignon blanc of pinot grigio. 

Wat voor wijn zit er bij het spel?

De Verloren Wijn is een witte wijn

Is er ook een Engelstalige editie?

Yes! Op verzoek hebben we De Verloren Wijn in het Engels vertaald. We houden hiervan een beperkte voorraad aan. klik hier om deze direct te bestellen.