De familie Von Traub ziet haar levenswerk ten onder gaan.

Alleen een team van puzzelaars en wijnliefhebbers kan het mogelijk nog redden. Hebben jullie het in je mars om het mysterie van De Verloren Wijn op te lossen?

De familie Von Traub maakte vroeger de beste wijn van Duitsland, tot jaloerse concurrenten hier een stokje voor staken. Sinds kort heeft de erfgenaam Paul von Traub een geheime kelder ontdekt met daarin bladzijdes uit een dagboek én een fles van de Verloren gewaande wijn.

Deze is echter vergrendeld, daarom vraagt hij jouw hulp om het mysterie te ontrafelen en de code van de fles te kraken. En als dat lukt wil je vast helpen met het achterhalen van het geheime familierecept!

Puzzelen, ruiken & proeven

Gebruik al je zintuigen in deze escape game met verrassende en uitdagende spellen. Het wijn proeven combineer je met unieke puzzels en verschillende materialen en props waardoor het – ook voor gevorderde spelers – een gevarieerde en uitdagende game zal zijn. De familie Von Traub is trots op de kwaliteit van haar wijn, toch is deze gelukkig voor een breed publiek toegankelijk, dus kunnen zowel geoefende drinkers als beginnende wijnliefhebbers het geheim van de wijn op een leuke manier ontdekken.

Het enige wat je zelf nog nodig hebt zijn de glazen voor de wijn…

Wat krijg ik

Als ik ‘Unlock the Bottle: De Verloren Wijn’ bestel?

  • Een verrassende combinatie van een escapegame en wijnproeven
  • Een uitdagend en gevarieerd spel, met verschillende props en attributen
  • Vermaak voor 2 tot 6 personen
  • Verbreding van je kennis over (de betreffende) wijn terwijl je speelt
  • Een unieke beleving waar en wanneer het jou uitkomt

Anders dan andere escaperooms spellen is het niet alleen puzzelen, maar zijn het uitdagende en gevarieerde opdrachten waar het gebruik van alle zintuigen nodig is, om te ”ontsnappen’

Sam

Veelgestelde Vragen

 

Voor welk aantal spelers en leeftijd is het geschikt?

1 – 6 spelers vanaf 18 jaar (in verband met de alcoholhoudende onderdelen).

Wat is de speeltijd?

De speelduur kan erg verschillen op basis van ervaring met vergelijkbare spellen, kennis van wijn en/ of samenstelling van je team. Onze inschatting is dat je zeker 90 minuten zoet bent, maar wie weet breek jij het record?!

Is het herspeelbaar?

Nee, wat dat betreft is het goed vergelijkbaar met een escape room op locatie. Je kunt wellicht wel onderdelen of props hergebruiken voor het een en ander en als de wijn in de smaak valt kun je die nabestellen 😉.

Waar kan ik de wijn nabestellen?

De wijn kun je nabestellen per 6 flessen via Meer Bubbels. Gebruik hierbij de code om de fles te openen als wachtwoord! 

Let op: bekijk deze link pas als je het spel al hebt uitgespeeld. 

Wanneer wordt het spel verzonden?

We verzenden elke maandag en woensdag de bestellingen die t/m de voorgaande dag zijn binnengekomen.

 

Hoe wordt het spel verzonden?

Het spel wordt verzonden via DPD. Omdat er bij het verzenden van wijn het risico is dat de fles breekt en jouw en andere pakketten daardoor beschadigen, gebeurt dit in een speciale doos waarmee de inhoud ook nog eens verzekerd is; niet de mooiste oplossing, maar wel de meest veilige. We willen immers niet hebben dat de laatste fles van de Familie Von Traub verloren gaat tijdens de verzending, toch?

 

Hoeveel wijn zit er bij het spel?

Het spel bevat één fles wijn, de laatste fles van de Familie Von Traub. Dit is een kwalitatief goede wijn. Wil je tijdens het spelen ook lekker borrelen, dan adviseren we een lichte witte wijn, zoals een sauvignon blanc of pinot grigio. 

Wat voor wijn zit er bij het spel?

De Verloren Wijn is een witte wijn

Is er ook een Engelstalige editie?

Yes! Op verzoek hebben we De Verloren Wijn in het Engels vertaald. We houden hiervan een beperkte voorraad aan. klik hier om deze direct te bestellen.