Wat is de levertijd?

Bestel je op donderdag t/m maandag? Dan wordt je pakket dinsdag verzonden en normaal gesproken woensdag geleverd.
Bestel je op dinsdag of woensdag? Dan wordt je pakket donderdag verzonden en normaal gesproken vrijdag geleverd.

Let op: de betrouwbaarheid hiervan is zo’n 95%, maar als je graag het weekend wilt spelen: zorg dan dat je uiterlijk de maandag bestelt om zeker te zijn van tijdige levering.

Je ontvangt een Track & Trace code van DPD met daarin het tijdvak van levering. 

Met welke maatschappij verzenden jullie?

Wij verzenden onze spellen met DPD: daar maken we gebruik van een speciale service om dranken te kunnen verzenden. Let op: je wordt om je identificatie gevraagd bij levering.

Wat krijg is als ik een spel bestel?

De content van de afzonderlijke spellen staat op de productpagina’s. Wat alle spellen gemeen hebben is dat de speciale verzendverpakking (geschikt om dranken en andere vloeistoffen veilig te verzenden) direct de spelmaterialen bevat. Dit is niet de mooiste oplossing, maar wel de meest veilige. Gooi de doos echter niet meteen weg: deze kun je later zomaar nog nodig hebben tijdens het spel…

Er ontbreekt iets in mijn spel, wat nu?

Al onze spellen worden handmatig samengesteld. Fouten willen we natuurlijk voorkomen, maar met minimaal 40 handelingen per spel gaat het een heel enkele keer toch mis (Onze foutmarge is inmiddels lager dan 1%).

Bekijk voor je gaat spelen altijd even of je hebt ontvangen wat er op de productpagina genoemd staat. En mocht je onverhoopt toch vastlopen? Elk spel heeft een eigen hintpagina waar je op weg wordt geholpen!

Ik vond het lekker: kan ik de dranken nabestellen?

Dit kan zeker! De bieren bij het Bier Mysterie zijn verkrijgbaar bij diverse slijters en supermarkten in het land, naast de webshop van Maximus Brouwerij zelf. Op de achterlabels zie je welke bieren het zijn. 

De wijn is verkrijgbaar bij via Hidden Wines. Je vind hem achter deze link: let op – open die pas nadat je het spel gespeeld hebt om te voorkomen dat je de antwoorden van de puzzels al vindt…

Kan ik jullie spel ook in de winkel kopen?

Op dit moment zijn onze spellen voornamelijk via onze eigen webshop te verkrijgen.

Hoe worden de spellen gemaakt?

Al onze spellen worden handmatig samengesteld door het werkbedrijf van Wij 3.0. Dit is een sociale werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding werken. 

Zijn jullie spellen herspeelbaar?

Onze spellen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Naast dat de drank(en) – als het goed is – na het spelen genuttigd zijn, kun je de meeste materialen uit de spelenveloppen slechts één keer gebruiken. Een aantal props, zoals de sloten, kun je natuurlijk wel herbruiken om je kostbare drankvoorraad te beschermen tegen huisgenoten!

Wat kan ik van de dranken in het spel verwachten?

We hebben de keuze gemaakt om onze spellen te voorzien van kwalitatief goede producten. Daarom zijn de speciaalbieren van een gerenommeerde middelgrote brouwerij, zijn de limonade’s suiker- en glutenvrij en is de wijn bepaald geen supermarktwijntje. 

Hiermee heb en niet alleen wat lekkers in je glas; maar ook voldoende kwaliteit om de dranken echt onderdeel van het spel te laten zijn.