Dé bier-escapegame voor thuis,

Puzzelen, ontdekken én proeven:

heb jij het in je om Het Bier Mysterie op te lossen?

Het Verhaal

Koji Mizoguchi staat aan het hoofd van het World Archaeological Congress en onderzoekt met diverse teams het Bier Mysterie: de mysterieuze reden waarom Romeinen in Nederland vroeger bier dronken in plaats van wijn. Tijdens de opgravingen stuitten ze op een pakket met diverse bieren, enveloppen en andere attributen. Sinds ze dit pakket vonden gebeuren er echter vreemde dingen, en Kojij heeft dan ook dringend hulp nodig van fervente puzzelaars en bierliefhebbers om hem te helpen met zijn onderzoek.  Hebben jullie het in je mars om het Bier Mysterie op te lossen?

Wat kun je verwachten?

Unlock the Bottle is een thuismysterie. Je krijgt een box (thuisgezonden) met daarin een vijf flesjes bier, vier enveloppen en diverse attributen. Met 2-4 spelers ga je vervolgens aan de slag met uitdagende puzzels, het proeven van de verschillende bieren en natuurlijk het kraken van de code om het mysterie op te lossen. Het spel biedt een volledige activiteit in eigen huis of tuin, met een speelduur van 90-120 minuten. Het enige wat je zelf nodig hebt zijn de glazen.

Het Bier Mysterie is handmatig samengesteld en kan eenmalig gespeeld worden.

Over de bieren

Het Bier Mysterie bevat een vijf verschillende flesjes bier van 33cl. Deze bieren zijn, i.s.m. met Maximus Brouwerij in Utrecht geselecteerd voor dit spel en daar integraal onderdeel van. Gedurende het spel zal je de bieren proeven. Mocht je daarnaast ook lekker willen borrelen raden we aan om er geen hele zware bieren naast te schenken; zodat je goed kunt blijven proeven. Daarnaast is het ook mogelijk om via Maximus een aanvullingspakket te bestellen met alle bieren.

Coöperatief spel voor 2-4 spelers

Bevat vijf flesjes bier en is daarmee geschikt voor spelers vanaf 18 jaar

Handmatig samengesteld met diverse puzzels en attributen

90-120 Minuten puzzel- en proefplezier

Wat zeggen onze spelers?

Heerlijke biertjes, flink wat speurwerk en echt overal moet je kijken (waar we soms wat laat achter kwamen). Echt een aanrader voor een gezellige avond met vrienden.

Eline

Wij hebben met 3 personen het bier mysterie opgelost. We waren verrast over de veelzijdigheid van spellen, en de elementen die je moet gebruiken om de oplossing te zoeken.

Frank

We hebben een erg leuke avond gehad met het ontrafelen van het bier mysterie!

 

Marlies