Unlock the Bottle is dé escapegame waarbij je jouw favoriete drankje moet zien te openen en je al je zintuigen moet gebruiken om het mysterie op te lossen.

 

Unlock the Bottle is een initiatief van drie Utrechtse ondernemers (Mariska, Marvin en Maarten), die twee van hun passies samenbrengen in een unieke spelbeleving. Want naast het spelen van spelletjes houden ze alledrie van een drankje op zijn tijd: en terwijl die twee vaak hand in hand gaan, mistten ze de combinatie waar mooie dranken integraal onderdeel zijn van een spel. Een idee was geboren en in september 2020 werd met “De Verloren Wijn, de eerste wijn-escapegame van Nederland uitgebracht. Al snel volgde “Het Bier Mysterie” in samenwerking met Maximus Brouwerij.

Na de positieve ontvangst van beide spellen is er hard gewerkt om constant de juiste kwaliteit en spelbeleving te kunnen bieden, o.a. door het uitbesteden van de assemblage en de selectie van onze partners. Tegelijkertijd worden er natuurlijk nieuwe ideeen uitgewerkt: met “Het Limonade Experiment”. was de eerste junior versie een feit, en komende tijd zullen er meer spellen volgen!

Marvin – Chief Gaming Officer

Marvin is – in zijn eigen woorden – een echte ‘spelaholic’ en daarmee helemaal op zijn plek als eigenaar van Escaperoom TIME van waaruit hij verschillende (VR) escape rooms, (escape) games en city games heeft ontwikkeld en aanbiedt.

Maarten – Chief Beverage Officer

Maarten is liefhebber en kenner van fijne dranken en tevens importeur van (mousserende) wijnen. Zijn ambitie is om Nederland kennis te laten maken met mooie (mousserende) wijnen van kleine makers.

Mariska – Chief Happiness Officer

Mariska heeft als trainer en facilitator veel ervaring met het begeleiden en vermaken van groepen en maakt daarbij vaak gebruik van spel(vormen). Haar drive is om leuk en leerzaam te combineren waar het kan.

Partners & suppliers

Fun in Function

Optimaal FUNCtioneren, dat willen we allemaal wel. Wat dat betekent is voor iedereen anders. Hoe dan ook, het moet wel leuk blijven! Ik benadruk daarom altijd de FUN in FUNction.

Ga naar funinfunction.nl

Meer Bubbels

Meer Bubbels importeert en verkoopt mousserende wijnen van familiebedrijven met als doel Nederland aan de bubbels te helpen. Daarnaast is Meer Bubbels de leverancier van de biologische wijn in “De Verloren Wijn”

Ga naar meerbubbels.nl

VR Escaperoom Time

Time biedt twee VR Escaperooms, Een VR Zombieshooter en diverse citygames. daarnaast kun je er terecht voor de befaamde online spelshow. Vanuit de escaperoom verzenden we tevens onze spellen.

Ga naar EscaperoomTime.nl

Charlotte – Design

Charlotte is het liefst te vinden achter haar tekentablet met ernaast een grote kop thee en een kat op schoot. Brengt de snelle schetsen van Marvin tot leven in het drukwerk.

Wij 3.0 – Assemblage

WIJ 3.0 biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid passende omstandigheden om zich te ontwikkelen, o.a. met creatieve, sociale of arbeidsmatige activiteiten. Het (handmatig) assembleren van onze spellen is daar één van. 

Ga naar Wij 3.0

TMWB – Website

Groei, authenticiteit en avontuur: Thomas en Joanne nemen je mee op reis in de wereld van websites en online marketing. Maak je ideeën tastbaar, word zichtbaar voor je publiek en ontdek wat écht voor jou werkt.

Ga naar TMWB.nl

Theo Veldema – supplier

Theo is een kunsternaar in hart en nieren. Hij maakt voor ons één van de onderdelen die Het Bier Mysterie zo leuk maakt…

Ga naar theoveldema.nl

Secrass – Drukwerk

Secrass levert al ruim 29 jaar verschillende grafische diensten.
Ons dienstenpakket is onder te verdelen in verschillende diensten, ontwerp, drukwerk, printwerk, sign, spellen, kleding bedrukken, merchandise en grootformaat. Eén gesprekspartner voor het gehele traject, van idee tot aflevering.

Ga naar secrass.nl

Maximus Brouwerij – supplier

Maximus is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. We werken samen met Maximus voor ” Het Bier Mysterie” 

Ga naar MaximusBrouwerij.nl