Unlock the Bottle is dé escapegame waarbij je jouw favoriete drankje moet zien te openen en je al je zintuigen moet gebruiken om het mysterie op te lossen.

 

“Wij, Marvin, Maarten en Mariska,
misten een ontmoeting tussen 2 liefhebberijen van veel mensen: spellen en lekkere dranken,

dus besloten wij er zelf iets voor te creëren!”

Over Ons

Marvin – Chief Gaming Officer

Marvin is – in zijn eigen woorden – een echte ‘spelaholic’ en daarmee helemaal op zijn plek als eigenaar van Escaperoom TIME van waaruit hij verschillende (VR) escape rooms, (escape) games en city games heeft ontwikkeld en aanbiedt.

Maarten – Chief Beverage Officer

Maarten is liefhebber, kenner en importeur van (mousserende) wijnen. Zijn ambitie is om Nederland aan de bubbels te helpen, met lage prijzen, proeverijen en (online) cursussen.

Mariska – Chief Happiness Officer

Mariska heeft als trainer en facilitator veel ervaring met het begeleiden en vermaken van groepen en maakt daarbij veel gebruik van spel(vormen). Haar drive is om leuk en leerzaam te combineren waar het kan.

Partners & suppliers

Charlotte – Design

Charlotte is het liefst te vinden achter haar tekentablet met ernaast een grote kop thee en een kat op schoot. Brengt de snelle schetsen van Marvin tot leven in het drukwerk.

Team Time – Packaging

De medewerkers van VR Escaperoom Time houden wel van een spelletje, vandaar hun leuke bijbaan bij dé escaperoom van Utrecht. Daarnaast helpen zij met het prepareren en verpakken van onze spellen.

Ga naar escaperoomtime.nl

TMWB – Website

Groei, authenticiteit en avontuur: Thomas en Joanne nemen je mee op reis in de wereld van websites en online marketing. Maak je ideeën tastbaar, word zichtbaar voor je publiek en ontdek wat écht voor jou werkt.

Ga naar TMWB.nl

Theo Veldema – supplier

Theo is een kunsternaar in hart en nieren. Hij maakt voor ons één van de onderdelen die Het Bier Mysterie zo leuk maakt…

Ga naar theoveldema.nl

Secrass – Drukwerk

Secrass levert al ruim 29 jaar verschillende grafische diensten.
Ons dienstenpakket is onder te verdelen in verschillende diensten, ontwerp, drukwerk, printwerk, sign, spellen, kleding bedrukken, merchandise en grootformaat. Eén gesprekspartner voor het gehele traject, van idee tot aflevering.

Ga naar secrass.nl

Maximus Brouwerij – supplier

Maximus is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. We werken samen met Maximus voor ” Het Bier Mysterie” 

Ga naar MaximusBrouwerij.nl

Fun in Function

Optimaal FUNCtioneren, dat willen we allemaal wel. Wat dat betekent is voor iedereen anders. Hoe dan ook, het moet wel leuk blijven! Ik benadruk daarom altijd de FUN in FUNction.

Ga naar funinfunction.nl

Meer Bubbels

Meer Bubbels importeert en verkoopt mousserende wijnen van familiebedrijven met als doel Nederland aan de bubbels te helpen. Daarnaast is Meer Bubbels de leverancier van de biologische wijn in “De Verloren Wijn”

Ga naar meerbubbels.nl

VR Escaperoom Time

Time biedt twee VR Escaperooms, Een VR Zombieshooter en diverse citygames. daarnaast kun je er terecht voor de befaamd eonline spelshow. Vanuit de escaperoom produceren en verzenden we onze spellen.

Ga naar EscaperoomTime.nl