Een uniek relatiegeschenk

Unlock the Bottle is de eerste escapegame met een drank als integraal onderdeel van de spelervaring. De combinatie van uitdagende puzzels, verrassende attributen en de kwalitatieve drank(en) maken het een unieke beleving voor een breed publiek. De inhoud van de spellen wordt bij kleine producenten gemaakt waarna de boxen handmatig zijn geassembleerd: dit tezamen geeft het spel een extra dimensie. Inmiddels hebben dan ook al meer dan 10.000 spelers één van onze spellen gespeeld met een gemiddelde waardering van 4,4/5.

In tegenstelling tot een escaperoom speel je Unlock the Bottle op een locatie naar eigen wens: thuis, op kantoor of in het park. Het enige wat de spelers zelf nodig hebben zijn de glazen. Dit maakt het dan ook een uniek geschenk voor relaties of medewerkers!

“…gespeeld met een aantal oud (horeca) collega’s. Ontzettend leuk! Anders dan andere escaperooms spellen is het niet alleen puzzelen, maar zijn het uitdagende en gevarieerde opdrachten waar het gebruik van alle zintuigen nodig is, om te ”ontsnappen”.”

Sam

Met een spel van Unlock the Bottle geeft u een unieke ervaring cadeau: uw relatie of medewerker krijgt een box thuisbezorgd, met daarin alle spullen voor een leuke beleving in eigen huis of tuin. 

U kunt de keuze voor het spel zelf maken, persoonlijk geselecteerd voor de ontvanger of juist vanuit de boodschap van uw bedrijf. Tevens kunnen we cadeaubonnen aanbieden en zo de keuze bij de ontvanger te laten.

Verzenden naar verschillende adressen is bij de prijs inbegrepen, wilt u een persoonlijk kaartje toevoegen doen we u graag een passend aanbod. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de spellen bij uw bedrijf af te leveren om deze zelf cadeau te kunnen geven.

Geeft u deze unieke escapebeleving cadeau? Neem contact op voor de mogelijkheden: we denken graag met u mee!